Kozji kolostrum

59.00

 • Za imunski sistem
 • za močno in krepko telo
 • vrhunska kakovost

 

Ni na zalogi

Opis

Kozji kolostrum (mlezivo) je edinstvena tekočina, ki jo izločijo samice takoj po rojstvu in novorojenčka opremijo z gradniki za močan imunski sistem ter z rastnimi hormoni, ki jih potrebuje za pravilen razvoj organov, centralnega živčnega sistema, kosti in mišičja. Kolostrum je preprosto povedano vrhunsko naravno super živilo.

Vsebuje koncentracijo različnih biološko aktivnih snovi, kot so imunoglobin, laktoferrin, citokini, vitamini, biominerali, rastni faktorji, posebne antivirusne in antibakterijske snovi, interferon in mnoge druge.

ZAKAJ KOLOSTRUM?

 • Optimizira naravni obrambni sistem,
 • pomaga vzdrževati zdrav in normalno delujoč imunski sistem tudi med intenzivnim fizičnim naporom (npr. pri intenzivnem športu)
 • pospešuje poznejše regenerativne moči in krepi celotno telo pred utrujenostjo,
 • krepi naravno imunost
 • v kombinaciji z vadbo in zdravo prehrano podpira rast mišic in
 • povečuje okrevanje oslabljenega živčnega sistema.

 

Najodličnejši dejavniki krepitve imunskega sistema, ki jih vsebuje mlezivo, so njegovi imunoglobulini. Ko jih telo vsrka, krožijo v vašem krvnem obtoku. Imunoglobulini so specializirani za iskanje in uničevanje antigenov – škodljivih bakterij, virusov, alergenov, strupov in tujih snovi, ki ne sodijo v našo kri.

KDO JE BETULA PENDULA?

Zgodba podjetja Betula Pendula se začne s kronično boleznijo hčerke enega izmed ustanovitelja podjetja.
Bára Smejkalová je bila velik up Češkega mladinskega plavanja. Dosegla je že veliko uspehov, ko so se ji nenadoma pojavile težave z zdravjem. Pričelo se je s kašljem, ki nikakor ni pojenjal. Več tednov je ležala v postelji z okužbami zgornjih dihalnih poti. Antibiotiki niso imeli nobenega učinka in stanje se ji je tako poslabšalo, da so jo morali hospitalizirati. Medicinski testi so pokazali, da Bara trpi zaradi pljučne okužbe, s katero se je okužila v enem izmed plavalnih bazenov. Vse je kazalo na to, da se je njena plavalna kariera končala. Ker pa se njen oče Ladislav s tem nikakor ni mogel sprijazniti je pričel z iskanjem nečesa, kar bi lahko pomagalo njegovi hčerki.
Pričel je sodelovati s svojim prijateljem dr. Radanom Gocalom, ki redno uporablja naravne dodatke pri svojem običajnem zdravniškem delu. Predlagal mu je, naj Bara poskusi uživati kozji kolostrum, s katerim se je v praksi srečal s presenetljivimi rezultati.
Ladislav je tako prvo kozje mleko (mlezivo) iskal na večih kmetijah tako v hribih, kot nižinah preden mu je uspelo domov prinesti nekaj malega. Bara je pila kolostrum dvakrat dnevno in po štirih dneh se je prvič po več mesecih trplejnja počutila občutno boljše. Bara je z rednim uživanjem kozjega kolostruma uspela popolnoma odpraviti težavo. Tudi k tekmovanjem v plavanju se je vrnila.

Ladislav Smejkal se je skupaj z dr. Radanom Gocalom in še enim prijateljem Janom Hallom odločil, da bodo to, precej težko dostopno kozje prvo mleko pomagalo ne samo Bari, ampak tudi drugim, ki ga potrebujejo. Ustanovili so družbo Betula Pendula, katere cilj je ponuditi ta mali naravni čudež čim večjemu številu ljudi.

NAJVIŠJA KAKOVOST

 • PREVIDNA IZBIRA KMETIJ
  Kolostrum se pridobiva izključno iz prve serije po hranjenju dojenčkov, zato vsebuje najdragocenejše snovi, ki aktivno vzpostavljajo odpornost. Mleko se zbere samo s skrbno izbranih kmetij v češki in slovaški republiki, od naslednje sezone pa tudi v Novi Zelandiji.

 

 • PREVIDNA OBDELAVA
  Kolostrum podjetja Betula Pendula je skoraj takoj obdelan z uporabo edinstvene tehnologije – zamrzovanja ali liofilizacije, da odstranimo vodo iz mleka pri zelo nizkih temperaturah, ki padejo pod minus 80 stopinj Celzija. Zato v nasprotju z drugimi obdelovalnimi tehnikami ostane največja količina aktivnih snovi v mleku.

 

 • STALEN NADZOR
  Betula Pendula nenehno testira in ocenjuje njihove izdelke. Podjetje tesno sodeluje tudi z medicinskimi raziskavami o učinkih kozjega kolostruma.

 

 • KOSHER CERTIFIKAT
  Najboljši znak dela podjetja Betula Pendula je podelitev kosher certifikata, ki je omogočen šele po izpolnitvi številnih zahtevnih meril.

 • Podjetje Betula pendula spodbuja naravni dostop do vzreje koz in dobrega počutja živali. Kolostrum zbira šele po tem, ko novorojeni kozlički dobijo svojo dozo, saj se zavedamo, da je zanje kolostrum bistvenega pomena.

 

Paket vsebuje: 60 vegetarijanskih kapsul
Sestavine: 100% kozji kolostrum 250mg, , kapsula iz celuloze
Priporočena uporaba: Odrasli: 2x 1 kapsula na dan, po potrebi do 3×5 kapsul dnevno, vsaj 30 minut pred obrokom. Kapsule popite s kozarcem vode.
Otroci: 1 kapsulo na dan, po potrebi 3×3 kapsule na dan. Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let.
Uporabno najmanj do konca in lot(L): glej dno embalaže

Po uporabi embalažo dobro zaprite. Izdelek shranjujte na temnem in hladnem prostoru. Hranite izven dosega otrok. Priporočen dnevni odmerek se ne sme prekoračiti. Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano in zdrav način življenja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kozji kolostrum”