Oznake: flash yongnuo, yongnuo, pribor yongnuo yn560 iv, fotoaparat nikon, canon flash, 16 mm sony, flash studio, radio flash yongnuo yn, fotoaparat dslr, canon youngnuo.

€85.04 €106.31
  • Na zalogi
  • m985


Opis Izdelka:

---Ta bliskavica speedlite YN560 IV je Četrta Generacija YN560 flash, to je priročnik flash zasnovan za vse fotoaparate s standardno hotshoe.Ta trenutek je Glavno Bliskavico in dodatno Bliskavico, kot tudi, da je vgrajena bliskavica sproži sistem.To je lahko Master bliskavica sproži drugo YN560 IV in YN560 III, in je lahko dodatno bliskavico, ki se sproži, druge bliskavice YN560 IV, ali bliskavica sproži 560TX, RF605, RF603 ali RF602.

---S tem YN560 IV je najnovejši model YONGNUO utripa , je posebej zasnovana za profesionalno crea ite fotografije.

---Je manuall flash, ima naslednje novosti:

1. To je Glavno Bliskavico in dodatno Bliskavico, kot tudi, da je vgrajena bliskavica sproži sistem.To je lahko Master bliskavica sproži drugo YN560IV in YN560 III, in je lahko dodatno bliskavico, ki se sproži, druge bliskavice YN560 IV, ali bliskavica sproži 560TX, RF605, RF603 ali RF602.

2. Power zoom funkcija: S pritiskom na gumb na flash, lahko flash kritih goriščne razdalje od 24 do 105mm.

3. GN58 @ ISO 100, 105mm: YONGNUO daje YN560 IV višji vodnik številko, ki doseže nivo rednega nastavek utripa.

4. Izboljšano brezžično proženje senzor: YONGNUO izboljšuje brezžično proženje senzor za YN560 IV, ki omogoča S1 in S2 način se lahko uporabljajo v prostem okolje in brezžično proženje na daljavo je tako dolgo, kot 15m..

5. Zvoka kazalnik: Ko postopek polnjenja je končal, flash, ki bo dal klopa, zvok, zato se lahko osredotoči na oblikovanje procesa. (Opomba: zvok lahko zapre).

6. Polnjenje vtičnica za zunanje napajanje paket: YN560 IV dodaja polnjenje vtičnica za zunanje napajanje pack SF-18, izpolniti svojo visoko povpraševanje za polnjenje recikliranje. (Če potrebujete power pack, prosimo, kliknite tukaj, SF-18 )

7. PC sinhroni vrata: YN560 IV dodaja standardni PC sinhroni vrata, zaradi česar je lažje za vas, da uporabite program PC sinhroni linije.

8. Super hitrost polnjenja recikliranje: To traja le 3 sekunde obračuna po polni moči.Tudi brez novih baterij, boste lahko dobili super polnjenja hitrost, ki jo mora le 4~5 sekund; tako lahko popolnoma znebiti nočna mora nestrpno čaka za polnjenje.Poleg tega lahko uporabljate zunanjo moč paket za pospešitev polnjenja hitrost enkrat več.

9. Podpira visoke hitrosti neprekinjeno fotografiranje: Pod izhodni nivo 1/8 ali spodaj, YN560 IV lahko podpirajo 8FPS visoka hitrost neprekinjenega fotografiranja.

10. Izboljšan način za varčevanje z energijo: YONGNUO modelov način varčevanja z energijo za YN560 IV.V način varčevanja z energijo, flash bodo dobili avtomatski izklop prej; v ne-način varčevanja z energijo, bo to trajalo dlje časa, preden samodejni izklop.

11. Bolj fine izhod: izhod nadzor YN560 IV je bolj fina, ki sega od 1/128 za 1/1 in vsak razred bliskavice je 8 mala fine tuning stojnicah; Z njeno povečevanje flash glavo, YN560 IV vas naredi skoraj dosegli anticipant svetlobnih učinkov.

12. Samodejna nastavitev prihranek: YN560 IV lahko samodejno shranite nastavitev.

Kako aktivirati YN560-III:

Prvi sklop 560 - TX krmilnik združljiv s 560 - III flash isti sprejemnik, način komunikacije (krmilnik Nastavitve, kot so 2), in nato nastavite isti kanal (na primer 1) upravljavec, in ob istem času v stanju pripravljenosti glede na krmilniku ZOOM/CH +)Hz/FN )gumb, flash LCD-zaslon vmesnik, flash pritisnite [OK], 560 - III je aktiviran.

Spreminjanje združevanje način bliskavice:

Pripravljenosti, dolgo pritisnite "Gr" gumba preklopite nastavitev strani ali d/a/b/c e/f nastavite strani, nato kratko pritisnite tipko "Gr" izbor, določitev skupine, pritisnite gumb "MODE" tipko, NAČIN bliskavice bo preklapljanje med M/Multi -, - je dejal ban na flash.

Spreminjanje skupina bliskavice:

Po določena izbira skupine (4), s tipko smer želite spremeniti bliskavice.M načinu, pritisnite gor/dol)moč bliskavice dodajanje in odštevanje tretji prestavi oziroma tako, da Pritisnete desno/levo) moč bliskavice oziroma dodajanje in odštevanje 1 file; Multi mode, pritisnite gumb na desni/) (bliskavice 1, pritisnite dol/levo minus 1. Multi mode, kratko pritisnite tipko preklapljate Hz/FN) (izberite nastavi flash frekvenca in število bliskavice pritisnite [/ desno] postavljeno, pritisnite dol/levo) ( tipka dol)

Spremembe skupine, poudarek:

Določitev izbiri (npr., 4), po kratkem pritisnite (ZOOM/CH) tipke preklopite na način za nastavitev, nato pa po [o] [o] [levi] [desno] tipko za spreminjanje goriščne razdalje, pritisnite [/ desno] goriščno razdaljo postopoma spreminja, pritisnite dol/levo) ( goriščna razdalja navzdol postopoma.Spreminjanje goriščne po zaključku na kratko pritisnite tipko "ZOOM/CH" shrani in nazaj.

Test flash:

Prvi sklop 560 - TX krmilnik združljiv s 560 - III flash isti sprejemnik, način komunikacije (krmilnik Nastavitve, kot so 2), in nato nastavite isti kanal (krmilnik Nastavitve, kot so 1), in pripravljenosti, pritisnite krmilnik "TEST" gumb, bliskavica bo prebudil, ki označuje svetlo modra.Ko je [TEST] gumb za sprostitev flash bodo flash TEST časa, ki označuje lučka sveti rdeče.

Uporaba 560TX

Prvi sklop 560 - TX krmilnik združljiv s 560 - III flash isti sprejemnik, način komunikacije (krmilnik Nastavitve, kot so 2), in nato nastavite isti kanal (krmilnik Nastavitve, kot so 1) upravljavec je določen na priključni nastavek fotoaparata, naj vse naprave, ki v zagona, do polovice pritisnite sprožilec fotoaparata tipka za sprostitev, flash prebudil, lučka modra.Kamere sprožilec, flash, flash enkrat.Krmilnik in bliskavica lučka sveti rdeče.


  • Paket: Da,
  • Številka Modela: YN560IV + YN560TX
  • Izvirni Paket: trdna paket
  • Zaslon: Da,
  • TTL: No
  • Blagovna Znamka: yongnuo
  • Združljiv Fotoaparat Znamke: NIKON


Napiši mnenje

Podobni izdelki