Oznake: a4 pcb, tv, polno vroče, bondage usta obroč, 2510 fan, diy neto, led modul z voznikom, 150w cob, popravilo tv, pcb toplotni prenos.

€33.42
  • Na zalogi
  • m409


1.Kaj je Vezje za Papir?

Krogotok Papirja, ki je neke vrste dvojno plast prilagodljiv vezje。Njegova debelina je le 0.08-0.1 mm。

2.Sestava Krogotok Papirja?

Krogotok Papirja, ki je sestavljen iz osnovnega materiala, blazine, skozi luknjo, žice in sitotisk.

3.Če je Vezje Papir, ki se uporablja?

Trk LED zaslona med montažo, demontažo in prevoz lahko hitro vodi do PCB pad padli.V tem času, boste morali uporabiti Vezja Papir za popravilo PCB.

4.Kako uporabljati Krogotok Papirja?

Prvi korak, morate pripraviti naslednje orodja za vzdrževanje in potrošni material: anti-statični zapestnico, varjenje železa, hot air gun, multimeter, pinceta, kositer žice, na primer s spajkanjem paste, škarje, izvijač, lučka kroglice, Krogotok Papirja, IC, itd.

Drugi korak je čiščenje poškodovane ploščice, strganje poškodovanih PCB pad z nožem rezilo, in obrišite z alkoholom, da preprečite kratek stik z Krogotok Papirja.

Tretji korak je ta, da cut različne velikosti Vezja Papir in kositra na obeh straneh pad, tako, da je kratek stik žarnice stopala ne more biti posledica preveč kositra.

Četrti korak je, da nastavite lemilo temperatura okoli 320 ℃, objemka kositra-prevlečeni Krogotok Papirja s pinceto na levi strani, jo poravnajte s položaja spajkanje pad PCB lučka cev, nežno ga potisnite na pad, in potem toplote z spajkanje, iz železa ali pištolo na vroč zrak, da bi Vezje Papir in PCB pad v celoti varovalko, bodite pozorni na skupnih polov, da je treba uskladiti;

Peti korak je, da prižgejo modul, prikažejo v celoti, bela, prilagodite svetlost, da je sprejemljiv obseg za goli oči za pometanje poševno, vara kvalificirano biseri Krogotok Papirja, bodite pozorni na polariteto smeri kroglice, in preveriti, ali nožice, ki so povezani z multimeter pred varjenjem.


  • Uporaba: LED Modul PCB Pad Popravila
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Certificiranje: no
  • Napetost: 5v


Napiši mnenje

Podobni izdelki