Oznake: kai puzzle, las puzzle, otrok jigsaw, kitajski zlato ozadje, ime osebe, , kitajske umetnosti se pomaknite, puzzle božič, lesene puzzle zemljevid sveta, zemljevid igrača, baby puzzle igrača.

€45.20
  • Na zalogi
  • m129751


Obstaja več kot 50 stilov, uganke z več kot 2000 kosov v tej trgovini

Lahko obiščete v trgovini Izdelek Uvod :

Vrste : 2000 kosov

Material: papir

Velikost : 700 X 1000 mm

Opombe : sestavljanke sama ne vključuje okvir, in stranke, ki potrebujejo za nakup anothe

Značilnosti:

Veliko izobraževanja igrače za svoje otroke.

Tisoč kosov sestavljanke, dovolj za vas, da se zabavate.

Ko je to storjeno, to je lahko lep okras na vaši hiši.

Čudovito darilo za vaše prijatelje in družino.

Varno in neškodljivo, sprejemanje okolju prijazen material.

Na shranjevanje in ohranjanje jigsaw uganke Kombinacija metoda Za shranjevanje in ohranjanje jigsaw uganke

Kombinacija metode

1. Pripravite kos debele lepenke, ki je večje od končal velikost sestavljanke vnaprej, in pad je na dnu, preden kombinacija sestavljanke, tako da se olajša gibanje in zbirka med kombinacijo procesa, in prepreči simbola "scatter" (in izgubil sestavljanke.

2. Najprej ugotovite število ravnih črt na eni strani in na obeh straneh, združujejo štirih straneh sliko, in nato postopoma preiti na sredini slike, ki lahko zmanjša čas sestavljanke.

3. V kombinaciji, če vbodno žago in jigsaw ne more biti tesno zaprta, ali obstaja razlika v barvi (še posebej, če se ukvarjajo z enako barvo sistem sliko, več pozornosti je treba nameniti) ne veljajo v kombinaciji, vas prosimo, vzemite si nekaj več prizadevanja, da ugotovite pravo število kosov.

Ohranjanje način jigsaw

Po zaključku, veljajo kolaž, lepilo enakomerno na površini delo, da je prodrejo v vrzeli, da se določi celotno kolaž, in obliki, gladko in svetlo zaščitni film na površini.Po kolaž, lepilo popolnoma posuši (približno 1-2 uri), celoten okvir lahko pobral.

1. Montaža metoda: pour lepila na sprednji sestavljanke.

2. Po enakomerno prevleko, strganje z peno.

3. Glejte sliko dopolnili sliko, razvrsti vbodno žago z barvo in vzorec.Da bi se izognili manjka jigsaw, po razvrstitev, se lahko dajejo v zunanje polje paketa ali ločeno pakiran v majhnih škatlah.

Jigsaw puzzle strategija

Za igralce, ki so pravkar v stik z sestavljanke, tako imenovani entry-level puzzle predvsem odvisen od nekaterih značilnosti vzorec.Ti vzorci so bogata vsebina, ki je, pravijo, tam so relativno skupaj sub slike v vsakem kotu celotno sliko, in kontrast med barvo in orisa, je velika, zato je relativno enostavna za igranje s temi uganke.Zato, ker v delu skupščine, če želite, da bi našli pravo delov, opcijski deli se lahko vedno omejeno na relativno majhno območje.


  • Sestavljanke Slog: skupno
  • Starostni Razpon: > 8 let
  • Slog: Stari Mojster
  • Spol: Unisex
  • Blagovna Znamka: OLOEY
  • Material: Papir


Napiši mnenje

Podobni izdelki