Oznake: posnetek cvet big rose, dinasaur gibljejo masko, dinozaver anti stres, blazine okrasnih, dinozaver zgibno, kolegij dekle spalnica, dinozaver odraslih oseb, kolegij spalnica boho, flip primeru lumia 1520.

€15.48 €23.12
 • Na zalogi
 • m1108


Opis:

Produkt uporablja infrardeče pyroelectric senzor.Občutljivost senzorja za živali, ki se nanašajo na smer gibanja, neobčutljiv za radialni gibanja, in najbolj občutljiv za -cut gibanja.Pomeni: Če je žival je miruje ali se približuje izdelek v ravni črti, brez premika, je infrardeča svetloba ne more biti začutil in izdelek, ki ne morejo delati na živali.

Značilnosti:

To sprejema načelo ir detekcija.To pošlje ultrazvočno s voziti male živali, medtem ko odkrivanje malih živali.Varuje vaše premoženje, vaš vrt in vašo dvorišče od nadlegovanja za neželene potepuške pse, potepuških mačk in drugih malih živali.Ta izdelek samo pogoni živali brez kemikalij, in ga oddaja ultrasonics.Ti so bili izgnani proč.Ne bo nobene škode za človeško telo.To je prenosni oblikovalski izdelek, ki je lahko nameščen kjerkoli v vašem domu, vrtu ali dvorišču, ta izdelek se lahko uporablja z baterijo na nizki napetosti.PIR detektor gibanja: To je infrardeči senzor, ki nenehno izhodnih signalov.Ko premikanja živali, ki je bila odkrita v obseg zaznavanja, se samodejno oddaja zvok pogon živali in LED indikator zasveti.Ko je infrardeči senzor zazna, da je žival, ki se je odselila, LED-indikator pa se bo samodejno izklopil.Izdelek doda nov flash svetlobe in zvoka, pogostost prilagoditve, občutljivost prilagoditev funkcije, za pogon živali bolj ciljno usmerjeno, boljše rezultate.

Specifikacija:

Stanje: novo blagovno Znamko

Material: ABS plastika+Elektronskih komponent

Najdaljši delovna razdalja: 8 m

Infrardeči vmesnik za zaznavanje kota: 110 stopinj za Zaznavanje razdalje: 8-9 metrov, odvisno od velikosti živali. (Večja žival je, dlje je zaslutil) Napajanje: Sončno energijo, 3*AA baterije za ponovno polnjenje, ali jih poganja 5V 500mA adapter.Izdelek deluje, ko je napajalnik priključen, vendar je infrardeči senzor ne deluje.V primeru daljše deževno vreme, adapterje lahko uporabljate za polnjenje.Rdeča LED luči: izdelek čute živali.

5 - frekvenca prilagoditev:

0 datoteke: OFF

1 datoteke: 13.5 KHZ-19.5 KHZ, predvsem za podgane, psi, zajci, lisice, črički in drugih živali.

2 datoteke: 19.5 KHZ-24.5 KHZ, predvsem za mačke, rakuni, badgers, skunk in drugih živali.

3 datoteke: 24.5 KHZ-45.5 KHZ, predvsem za netopirji, ptice, miši in drugih živali.

4 datoteke: LED luči počil 5.50 KHZ, celoten frekvenčni pas pogon živali in bliskavica.Vse funkcije delujejo hkrati, in frekvenco iz orodje deluje v rotaciji, ki ga spremlja močno LED bliskavico.

Navodila:

- Močan ultrazvok pogoni proč živali.Ko žival vstopi v območje, infrardeči senzor je sprožil in izdelek, ki oddaja ultrazvočne s, da bi živali neprijetno in pobeg na območju.

-LED utripa pogon živali.Ko žival vstopi v območje, infrardeče tipalo detektor se začne in izdelek, ki oddaja močan odsev svetlobe, ki povzroča živali, da se prestrašeni in pobegnil območju.

Opis Funkcij

- "Občutljivost" gumb (levo): Občutljivost in zaznavanje razdalje so nastavljivi.Zavrtite gumb v smeri urinega kazalca, da se postopoma povečati zaščito območju.

- "Frekvenca" (gumb desno): Ta tipka se uporablja za prilagajanje ultrazvoka frekvence.Zavrtite gumb v smeri urinega kazalca za povečanje ultrazvoka frekvence.

Paket Je Vključeno:

1 x Ultrazvočno Sončne Pest Repeller

1 x USB Line

2 x Nalepke

1 x Navodila

Obvestilo: Prosimo, dovolite 1-3cm napak zaradi ročnega merjenja in poskrbite, da boste ne moti pred naročilom.Prosimo, razumite, da barve lahko obstajajo kromatične aberacije, kot je različnih postavitev slik.


 • Poreklo: CN(Izvora)
 • Funkcija 3: Pest Repeller Živali
 • Funkcija 4: Škodljivih Živali, Ptic, Mačka, Pes Fox Repeller Nepropustno
 • Funkcija 5: Ptica repeller
 • Funkcija 1: ultrazvočno pest repeller
 • Prednosti: Dobre servisne storitve
 • Vrsta Škodljivcev: Tabletke Hroščev
 • Nazivna Napetost: NOBEN
 • Funkcija: Živali Repeller Nepropustno
 • Obljuba: Dobro preveriti pred dostava
 • Funkcija 6: Repelente ultrasonico
 • Repelenti Tip: Ultrazvočno Škodljivcev Repellers
 • Funkcija 2: Sončne Ultrazvočno Pest Repeller


Napiši mnenje

Podobni izdelki