Z domačo mešanico uspešno proti raku

Kot smo že pisali, je začimba kurkuma prava zdravilna bomba, ki v našem gospodinjstvu nikakor ne sme manjkati. Takega mnenja je tudi ameriška zdravnica Carolyn Anderson, ki je s svetom delila odličen, domač in povsem preprost recept, ki ga lahko uporabljamo za preprečevanje raka.

Začimbna mešanica naj bi bil nastal na podlagi 2000 let stare indijske tradicije. Sestavine zdravilne mešanice, tam uporabljajo že zelo dolgo, njihove zdravilne učinkovine, pa so bile potrjene z medicinskimi študijami in raziskavami. Andersenova je mnenja, da če bi to zdravilno mešanico uporabljali vsak dan, zagotovo ne bi zboleli za rakom.

Potrebujemo:

1/4 žličke kurkume
1/2 žličke olivnega olja
velik ščepec sveže mletega popra

Vse sestavine zmešamo. Mešanico lahko uporabljamo samo, ali kot začimbo k jedem. Če jo uporabljamo samo, jo zmešamo malo vode za lažje uživanje. V kolikor začimbno mešanico uporabljamo kot začimbo k jedem, je ni priporočljivo prekuhavati, saj izgubi del zdravilnih učinkovin.

Kurkuma proti raku

Skrivnost preprečevanje raka ali njegovo širjenje je ravno v kurkumi, saj ima neverjetno močne protivnetne učinkovine. Najnovejše študije so pokazale, da kurkuma preprečuje veliko vrst raka, med drugim tudi raka debelega črevesja, raka prostate in raka na možganih. Do sedaj še ni poznanega bolj učinkovitega antivnetnega naravnega zdravila od kurkume.

Zakaj poper?

Poper po raziskavah poveča učinkovitost kurkume kar za 200%. Kurkuma je sama po sebi v telesu težko razgradljiva, zato je za zdravljenje idealna v mešanici s poprom ali ingverjem.

Andersonova poudarja, da je za učinkovito preprečevanje raka potrebno popolnoma uničiti rakave celice, zato je pomembno, da se mešanico uporablja vsak dan, lahko tudi več krat dnevno. Pravi tudi, da uživanje preproste zdravilne mešanice ne povzroča neželenih stranskih učinkov.

Za enostavno uživanje zdravilne mešanice kjerkoli in kadar koli, pa so na voljo tudi kapsule s pravilno mešanico kurkume in popra:

izvleček-kurkume

Komentarji

Originally posted 2016-09-13 10:53:43. Republished by Blog Post Promoter