MSM – mineral lepote in zdravja

MSM (metil sulfonil metan), je oblika žvepla, ki je v našem telesu izredno pomemben. Res da se marsikdo ob besedi žveplo nekoliko zdrzne, saj se sliši nadvse strupeno, vendar temu še zdaleč ni tako.

Žveplo je zelo pomembno hranilo, brez katerega številne funkcije v telesu ne bi mogle delovati pravilno. Najdemo ga v več kot 150 različnih spojinah v telesu. Nahaja se praktično v vsaki celici, zato je zelo pomembno, da njegove vloge v telesu ne zanemarimo.
Prisoten je v aminokislinah, ki predstavljajo gradnike beljakovin. MSM mineral je zdaleč najboljša oblika žvepla, ki ga s pomočjo prehranskih dopolnil lahko doprinesemo v naše telo.

Mineral MSM je tretje največje hranilo, ki je v našem telesu zelo pomembno. Najdemo ga v številnih živilih kot so meso, mleko in zelenjava. Je izrednega pomena pri našem zdravju, saj ugodno vpliva na naše kosti in sklepe, kožo in lase, poskrbi za višjo raven energije, pomaga pri alergijah in astmi ter deluje razstrupljevalno. Poleg vsega naštetega MSM uravnava pH vrednost v telesu, pomaga urejati prebavo, deluje blagodejno pri trebušnih krčih, glavobolih in bolečinah v mišicah, ki so posledica hormonskih nepravilnosti. Prav tako pa MSM mineral uravnava krvni sladkor, zmanjšuje stres in pripomore k večji vitalnosti.

Kot smo pojasnili, MSM poveča prepustnost celičnih membran, zaradi česar se telesu ni treba v tako veliki meri ukvarjati z izločanjem akumuliranih strupenih snovi iz telesa. Ker se ima telo možnost ves čas učinkovito razstrupljati, lahko lažje absorbira hranila, zaradi česar se zmanjša količina energije, ki se porabi pri prebavi hrane.

Mineral MSM lahko v obliki kapsul naročite s klikom na spodnjo fotografijo

MSM za lepo in zdravo kožo ter lase

MSM Mineral lepote in zdravja

 

Komentarji

Originally posted 2016-06-28 23:03:05. Republished by Blog Post Promoter