Enostavna vaja, ki vam bo v pomoč pri hujšanju

Japonski igralec Miki Ryosuke je odkril zanimivo metodo, ki mu je v le nekaj tednih pomagala izgubiti 13 kilogramov in 12 centimetrov. Ti rezultati so bili stranski učinek vaje, ki jo je Mikiju priporočil njegov zdravnik, saj naj bi mu pomagala odpraviti bolečine v hrbtu. Vaja mu vzame le 2 minuti dnevno!

KAKO DELUJE?

Ryosuke je vajo poimenoval kar dieta globokega dihanja. Tehnika temelji na globokem dihanju v pravilni poziciji, sestoji pa iz tri sekundnega vdiha in sedem sekundnega globokega izdiha.

To tehniko podpira tudi večina evropejskih zdravnikov, ki pojasnjujejo, da je telesna maščoba sestavljena iz kisika, ogljika in vodika. Ko kisik, ki ga dihamo preide v maščobne celice, jih razdeli na glavne komponente (ogljiko in vodo). Več kisika telo uporabi, večje je izgorevanje maščobnega tkiva. Ravno zaradi tega, to metodo dihanja, priporočajo ljudem, ki želijo izgubiti odvečno maščobno tkivo.

KAKO IZVAJATI DIHALNE VAJE

  • Z eno nogo stopite naprej, z drugo pa nazaj,
  • napnite zadnjico, in težo telesa prenesite na zadnjo nogo.
  • Začnite s počasnim 3-sekundnim vdihom, roke dvignite nad glavo.
  • Končate z močnim 7-sekundnim izdihom. Med izdihom napnete vse mišice v telesu, roke spustite do bokov.
  • Vajo ponavljajte 2-10 minut dnevno

 

Vaja vam dnevno vzame le malo časa, vpliv na vaše zdravje in izgled pa je zelo velik. Poleg tega, da vam pomaga izgubiti odvečne kilograme, tudi krepi vse mišice v telesu in pospešuje metabolizem.

Komentarji

Originally posted 2017-08-06 14:58:12. Republished by Blog Post Promoter